Bib Gourmand menu


Voorgerechten


TONIJN

Gegrilde Yellow Fin Tonijn | Brioche | Little Gem | Tomasu


of


WILD ZWIJN

Filet van Wild Zwijn | Radicchio Rosso | Knolselderij | Wilde Paddenstoelen


of


LITTLE GEM

Little Gem van de BGE BBQ | Courgette | Wilde Paddenstoelen | Geitenkaas


of


CARPACCIO

Dungesneden Rund | Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Tête de Moine | Rucola Pesto
Met krullen eendenlever (+ € 6,50)



Tussengerechten


HEILBOT

Gekonfijte Heilbot | Biet | Enoki | Spitskool


of


FAZANT

Stoof van Fazant | Knolselderij | Zuurkool | Bladerdeeg | Rucola


of


POMPOEN

Diverse bereidingen van Pompoen | Ravioli | Kastanje



Hoofdgerechten


ROODBAARS

Filet van Roodbaars | Mosselen van de BGE BBQ | Schorseneer | Peterselie | Kokos


of


VARKEN

Afgelakte filet van Gaasterlands Kruidenvarken | Wilde Paddenstoelen | Polenta | Pompoen


of


HERT

Filet van Hert | Sukade | Eryngii | Cranberry | Kruidkoek | Cuvee du Chateau | Wild Jus


of


VEGA SEIZOENS SURPRISE



Nagerechten


PEER

Gestoofde Peer | Kaneel | Tartelette | Granité van Sterrenmix


of


BANAAN

Parfait van Banaan | Caramel | Witte Chocolade | Bastogne


of


KAAS (+ € 3,50)

Raedthuys kaasselectie | Vijgenbrood | Confituur

 

3 gangen €. 44,95

4 gangen €. 51,95

5 gangen €. 58,95



Eventueel bij te bestellen:

Friet € 3,00 | Aardappelgarnituur € 3,00 | Seizoen salade € 3,00

Gerechten kunnen ook afzonderlijk als à la carte worden besteld.

Items die u niet wilt of mag eten vervangen wij uiteraard in goed overleg met u.