Bib Gourmand menu
Voorgerechten
TONIJN
Gegrilde Yellow Fin Tonijn | Brioche | Little Gem | Tomasu
of
WILD ZWIJN
Filet van Wild Zwijn | Radicchio Rosso | Knolselderij | Wilde Paddenstoelen
of
LITTLE GEM
Little Gem van de BGE BBQ | Courgette | Wilde Paddenstoelen | Geitenkaas
of
CARPACCIO
Dungesneden Rund | Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Tête de Moine | Rucola Pesto
Met krullen eendenlever (+ € 6,50)
Tussengerechten
HEILBOT
Gekonfijte Heilbot | Biet | Enoki | Spitskool
of
FAZANT
Stoof van Fazant | Knolselderij | Zuurkool | Bladerdeeg | Rucola
of
POMPOEN
Diverse bereidingen van Pompoen | Ravioli | Kastanje
Hoofdgerechten
ROODBAARS
Filet van Roodbaars | Mosselen van de BGE BBQ | Schorseneer | Peterselie | Kokos
of
VARKEN
Afgelakte filet van Gaasterlands Kruidenvarken | Wilde Paddenstoelen | Polenta | Pompoen
of
HERT
Filet van Hert | Sukade | Eryngii | Cranberry | Kruidkoek | Cuvee du Chateau | Wild Jus
of
VEGA SEIZOENS SURPRISE
Nagerechten
PEER
Gestoofde Peer | Kaneel | Tartelette | Granité van Sterrenmix
of
BANAAN
Parfait van Banaan | Caramel | Witte Chocolade | Bastogne
of
KAAS (+ € 3,50)
Raedthuys kaasselectie | Vijgenbrood | Confituur
3 gangen €. 44,95
4 gangen €. 51,95
5 gangen €. 58,95
Eventueel bij te bestellen:
Friet € 3,00 | Aardappelgarnituur € 3,00 | Seizoen salade € 3,00
Gerechten kunnen ook afzonderlijk als à la carte worden besteld.
Items die u niet wilt of mag eten vervangen wij uiteraard in goed overleg met u.