Raedthuys 4 gangen menu 
Nazomer 2018

 

Amuse

Dagelijks wisselend openingssnackje


Vooraf

ZALM•SPINAZIE•BIESLOOK
Tranches lauwwarme Ierse zalm uit de oven met spinazie, boerenboter, koriander en bieslook

of

GAASTERLANDS KRUIDENVARKEN•WATERMELOEN
Huisgemaakte fricandeau van Gaasterlands kruidenvarken met watermeloen, gemarineerde komkommer, kropsla en sherry dressing


Tussengerecht

KABELJAUW•TAGGIASCHE OLIJFJES•LARDO
Kabeljauw van de barbecue met Basmati, Taggiasche olijfjes, Lardo en zachte jus met iets kokos en kerrie


Hoofdgerecht
PARELHOENDER•HAZELNOOT•TURF RIKKE SKINKE

Zachtgegaarde borstfilet van parelhoender met ”Turf Rikke Skinke”, hazelnoot, salie en gevogeltejus


Dessert

GREEN DESSERT
”Groen” dessert met druifjes, kiwi, Granny Smith, meloen, munt en witte chocolademousse


€47,95

Items die u niet wilt of mag eten vervangen wij uiteraard in goed overleg met u