RAEDTHUYS “HAPPERIJTJES” EN “BORRELSNACKS”

€ 5,00 PER GERECHTJE

 

Voor bij de borrel
Brood uit eigen bakkerij met boters en andere gezellige smeersels

“Tynjetaler” kaas van boerderij “De Gelder” uit Tijnje met boerenmosterd (vega)
Huisgemaakte “Raedthuys” kroketjes met volle vleesvulling en truffelmayonaise
Gefrituurde stukjes kip met een pittig chilisausje
“Van Dobben” bitterballen met Groningse mosterd



RAEDTHUYS “HAPPERIJTJES”


Vooraf

“Raedthuys carpaccio van “Aberdeen Angus” beef met huisgemaakte pesto en oude kaas
Roosjes Ierse zalm uit eigen rokerij met crème fraiche  en bieslook
“Raedthuys” seizoens voorgerechtje (zie borden in de zaak)
Verse Hollandse garnaaltjes met cocktailcrème en kropslaatje
Roosjes dungesneden hammetje van het seizoen
Kort geroosterde “Yellowfin” tonijn met soja en sesam

 

Tussendoor

“Willemiens” Eldrikse boerengroentesoep met vlees, balletjes, groenten en tuinkruidjes
Romige mosterdcrèmesoep  a la “Beppe Wiep” uit Winsum (Friesland, veg)
“Raedthuys” trostomatensoep met een drupje crème fraiche en verse basilicum (veg)
“Marions” bisque  met a la minute geroosterde verse vis
Seizoenssoep van ons menu (zie borden in de zaak, misschien veg)
 

Hoofd

Boerengeitenkaasje uit de oven met honing en noten (veg)
Gratin van paddenstoeltjes met kruiden, room en mozzarella (veg)
Gebakken gamba’s met tomaat, kruidjes en knoflook
Gebakken medaillon van Achterhoekse varkenshaas met jus van paddenstoelen
Zacht gestoofde kalfssukade in eigen jus
Hoofdgerechtje Readthuysmenu

 

Tot slot

“Raedthuys” seizoensdessert (zie borden in de zaak)
Appeltaartje uit eigen bakkerij met een bolletje vers suikerbroodroomijs en slagroom
“Raedthuys” surprise chocoladedessert